upphandlingar

E-Avrop 

E-Avrop fungerar som en omfattande databas för annonser och samtidigt som ett kraftfullt verktyg för upphandling. Dess syfte är att effektivt koppla samman offentliga inköpare med privata leverantörer. Denna plattform främjar öppenhet och ekonomisk tillväxt genom att underlätta kommunikation och samarbete mellan de två sektorerna.

Dessutom ökar det insynen och minimerar risken för oegentligheter i upphandlingsprocessen och fungerar som en bro mellan offentlig och privat sektor och främjar samarbete och transparens, vilket är avgörande för en sund samhällsutveckling.

Denna plattform spelar en central roll i att underlätta samverkan mellan offentliga inköpare och privata leverantörer och därmed främja tillväxt och utveckling i samhället.

Läs mer om E-avrop

Hittar du inte det du letar efter?

Om du som entreprenör letar efter information som du i nuläget inte inte hittar någonstans på sidan finns vi alltid redo att hjälpa till. Vi gör vårt bästa för att ha ett enkelt och smidigt samarbete och gör vi allt vi kan för att underlätta i processen. Hör av er så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss